komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ku
ku
0 09.05.2024 12:07:01

Srce parajoč zapis, danes bodo na Žalah solze tekle v potokih. Takole so se od mladega kolesarja poslovili pri Pogačarjevi ekipi (foto)

Pogi team
Počivaj v miru, mladi športni as.

Poročali smo že, da je bil mladi športnik, ki je pred dnevi tragično preminil na kajakaškem treningu na Savi Dolinki, tudi član kolesarskega kluba Pogi team. Tadej Pogačar je prvo etapo na Giru njemu v spomin, čast in slavo odpeljal s črnim žalnim trakom.

Včeraj so se s čustvenim zapisom oglasili še iz Tadejevega kluba, za katerega je mladi Urban vozil, in obvestili javnost, da se lahko od tega mnogo prezgodaj preminulega športnika poslovi danes. “Z globoko žalostjo v srcu vas obveščamo o izgubi našega dragocenega člana Urbana Prevca, ki nas je mnogo prezgodaj zapustil. V čast njegovega spomina in ljubezni do športa vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na zadnjem slovesu, ki bo potekal v četrtek, 9. maja 2024 ob 16.uri na Plečnikovih Žalah izpred vežice Cirila in Metoda,” so zapisali pri Pogi teamu. Na ljubljanskih Žalah pa bodo danes solze tekle v potokih.

Članki iz rubrike