zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
1 25.04.2024 12:13:49

Je to njegova naslednja destinacija? Šeškov agent se je mudil pri evropskem velikanu, navijači so na nogah (foto)

Profimedia
Benjamin Šeško je nedvomno na seznamu številnih evropskih velikanov, zaradi ene objave na družbenih omrežjih pa so številni začeli ugibati, ali se bo slovenski napadalec preselil na Otok.

Po tem, ko na začetku sezone po selitvi v Leipzig ni dobil toliko priložnosti za igro, ko so mnogi upali, pa Benjamin Šeško v zadnjem obdobju dobiva ogromno priložnosti za dokazovanje v nemški bundesligi. V letošnji sezoni je v nemškem prvenstvu dosege l10 zadetkov, skupno pa je v vseh tekmovanjih pri 14 golih. 

Hkrati pa je prvi napadalec slovenske izbrane vrste že nekaj časa zelo zanimiv tudi mnogim evropskim velikanom, med drugim so ga povezovali s špansko Barcelono, angleškim Chelseajem, Manchester Unitedom in Arsenalom, zanimanje zanj je pokazal tudi italijanski Milan. 

Navijači pa so po zadnji fotografiji njegovega agenta Elvisa Bašanovića na nogah in se sprašujejo, ali je nemara vzpostavil stik z angleškim velikanom. Bašanović se je namreč v zadnjih dneh mudil v Londonu, natančneje na stadionu Emirates, kjer domuje Arsenal in si je med drugim ogledal tudi veliki londonski derbi s Chelseajem. 

Članki iz rubrike