nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
3 18.04.2024 15:33:11

Te besede tresejo Slovenijo! Bo Maribor ali Muro kupil milijonar? Njegov odgovor ne pušča dvoma ...

alefevzer.com
Zanimivo razmišljanje.

Pisali smo že o tem, da se turški medijski mogotec in lastnik angleškega Hull Cityja Acun Ilicali zanima za nakup slovenskega kluba. Najprej je bilo veliko govora o tem, da bo Ilicali kupil Olimpijo, toda vodstvo Ljubljančanov je vse skupaj demantiralo. Nato sta se kot glavna kandidata pojavila prekmurski in štajerski velikan, Mura in Maribor. Zdaj je Ilicali za grški Sports DNA potrdil, da si zares prizadeva za nakup slovenskega kluba, potem ko se na koncu ni odločil za nakup grškega Volosa. 

Acun Ilicali hull city pm
Profimedia
"Za nas Slovenija ni boljša izbira kot Grčija, je pa vsekakor dobra poteza. Želimo imeti klub, ki bi lahko tekmoval v evropskih pokalih. Seveda je ta naloga vse prej kot lahka, toda če bi imeli v Sloveniji močno ekipo, potem mislim, da bi lahko tekmovali tudi v Evropi. To bi bila velika prednost za nas. Osredotočeni smo na Slovenijo, toda ne morem z gotovostjo trditi ničesar," je Acun Ilicali potem, ko je pojasnil, zakaj ni prevzel grškega Volosa, odgovoril na vprašanje, ali bo prevzel klub v Sloveniji. 

In na vprašanje, kaj so njegove ultimativne sanje v nogometnem svetu, ali so povezane s Hull Cityjem, odvrnil: "V tem trenutku si ne postavljam ciljev, kajti cilji velikokrat ne peljejo na pravo pot. Cilji lahko pripeljejo do napačnih odločitev. Namesto zastavljanja ciljev jaz raje rečem, da si nekaj želim. Želim si, na primer, da bi igral moj klub v premier ligi in da bi moj klub, morda slovenski, igral v evropskih tekmovanjih." 

Članki iz rubrike