stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 15.03.2024 11:35:00

Vsak mesec prisluhnite pogovoru legend slovenskega športa

Petra Majdič, Jure Franko in Jure Košir.
SLOSKI podkast Junaki zime.

Ste si kdaj želeli slišati življenjske zgodbe naših vrhunskih športnikov? Izvedeti več o njihovih interesih izven športa? Kje so legendarni športniki danes? SLOSKI vsem športnim navdušencem in ljubiteljem slovenskega športa ponuja edinstven vpogled v življenje vrhunskih športnikov. Od dobro poznanih zgodb pa do tistih “insajderskih,“ ... vsakega 15. v mesecu.

Vsak mesec nova epizoda Junaki zime

Danes je premierno izšla prva epizoda SLOSKI podkasta, Junaki zime. Kot se spodobi za prvo epizodo, sta se voditelja podkasta Petra Majdič in Jure Košir pogovarjala z olimpijcem, vsem poznanim, ikoničnim Juretom Frankom.

Od življenjske poti, ki je Franka popeljala od Hollywooda, pa vse do Japonske, od vrnitve v Slovenijo in dveh njegovih otrok, rojenih vsak na drugem koncu sveta – njegovo življenje je polno zgodb. Nekaterih kultnih, nekaterih, ki jih z javnostjo še ni delil. Prisluhnite pogovoru treh legend slovenskega smučanja in med drugim izvedite, zakaj si je Košir želel spremeniti svoje ime.

Petra Majdič in Jure Košir

Podkast Junaki zime bosta vodila najuspešnejša slovenska smučarska tekačica vseh časov Petra Majdič in najhitrejši smučar med raperji in najboljši raper med smučarji, bivši tekmovalec v alpskem smučanju, Jure Košir.

Premierno epizodo si lahko ogledate na povezavi, na voljo pa je tudi na platformah Spotify, Youtube in Apple Podcast. Nova epizoda SLOSKI podkasta Junaki zime bo objavljena vsakega 15. v mesecu.

Članki iz rubrike