evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA
STA
0 08.05.2024 13:01:17

Resno?! V sodnika metal predmete in ga žalil, liga NBA pa glede zvezdnika Denverja sprejela to odločitev!

Profimedia
Branilec košarkarske ekipe Denver Nuggets Jamal Murray bo moral severnoameriški ligi NBA plačati 93.000 evrov. Omenjeni znesek bo moral Murray poravnati zaradi tega, ker je med ponedeljkovo tekmo v Minnesoti v sodnika vrgel več predmetov, med drugim tudi grelno blazino.

Murrayju so popustili živci ob porazu njegovega moštva z 80:106 na gostovanju pri najboljši obrambni ekipi lige NBA v letošnji sezoni Minnesota Timberwolves. Trener slednje Chris Finch je Murrayjevo obnašanje opisal kot nesprejemljivo in nevarno. Javnost je pričakovala vsaj eno tekmo kazni, kar se pa ne bo zgodilo.

Sedemindvajsetletni Kanadčan ima za sabo sicer najboljšo sezono v karieri, v kateri v povprečju dosega 21,2 točke na tekmo. Ob tem v je v svojo statistiko v povprečju vpisal še 6,5 asistence, 4,1 skoka in eno ukradeno žogo na tekmo.



Moštvo Denver Nuggets brani naslov naslov najboljšega iz lanske sezone v severnoameriški košarkarski ligi, ko je na poti do šampionskega prstana med drugim izločilo tudi Minnesoto.

V prvem krogu letošnje končnice so Nuggets izločili ekipo Los Angeles Lakers, trenutno v polfinalu zahodne konference proti Minnesoti zaostajajo z 0:2 v seriji na štiri zmage.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike