IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ku
ku
2 16.04.2024 10:28:52

Ne šali se! Luka razkril več načrtov o kmetiji v Sloveniji in nasmejal: "Ne bom pa tisti, ki bo ..."

Profimedia

Za Luko Dončićem je sijajen redni del sezone lige NBA, pred njim pa novi izjemno pestri tedni oziroma meseci. Dallas se bo v prvem krogu končnice pomeril s starimi znanci Los Angeles Clippersi, ko se bo pot Mavericksov v končnici zaključila, pa slovenskega košarkarskega asa čakajo reprezentančne obveznosti in - če se bo vse razpletlo po slovenskih željah - nov nastop na zaključnem olimpijskem turnirju.

Ob vseh dosežkih in neverjetnih številkah, s katerimi Dončić na novo piše svetovno košarkarsko zgodovino, pogosto pozabimo, da Ljubljančan šteje zgolj 25 let. Ni dvoma, da je pred njim še veliko sezon na najvišji ravni in da v tem trenutku nikakor ne razmišlja o tem, kakšen svet ga čaka po koncu bogate športne poti.


V izjemno zanimivem intervjuju za ameriško revijo Esquire (tukaj je povezava na celoten intervju) je slovenski superzvezdnik vseeno spregovoril o svojih načrtih za prihodnost. In z odgovorom zagotovo navdušil marsikoga na sončni strani Alp.

"Ko se upokojim, bom kupil kmetijo v Sloveniji," je razkril Dončić. Znanje o agrikulturi in živinoreji že zdaj nabira na kmetiji prijateljev v bližini Ljubljane. Prvi zvezdnik Dallasa vseeno priznava, da glavnega dela kmetovanja ne bo opravljal sam. "Ne, zagotovo pa bom zraven," se je nasmejal Dončić in dodal, da bo zanj in za njegovo družino najpomembnejša svoboda oziroma prostor, kjer bodo lahko sledili svojim interesom.

No, pomembna je seveda tudi bližina hrvaškega otoka Krk. "Tam imamo počitniško prikolico, v kampu, ki sem ga obiskoval že kot otrok," je še pojasnil Slovenec.

Članki iz rubrike