oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
14 30.04.2024 19:38:37

Krznar z norim razkritjem: "Tako se je Modrić odzval na ponudbo Celja. Mislil je, da..."

MPA & Profimedia
Damir Krznar je razkril, kako se je Luka Modrić odzval na ponudbo Celja.

Da so Celjani še drugič v zgodovini kluba postali državni prvaki, odmeva tudi na Hrvaškem. Kako tudi ne, pod naslov se je podpisal nekdanji trener Dinama Damir Krznar, prav tako pa so del klubu tudi številni hrvaški nogometaši.


Toda bolj kot to je pri južnih sosedih odmevalo dejstvo, da so Celjani poslali uradni dopis madridskemu Realu, da bodo navezali stik z Luko Modrićem za morebitni prestop v knežje mesto. Za ta velikopotezni projekt se je odločil predsednik Valerij Kolotilo.

Zdaj je Damir Krznar v pogovoru za Sportske novosti razkril, kako se je na vse skupaj odzval hrvaški zvezdnik: "Naš predsednik je zelo ambiciozen. Njegova mantra je, da je le nebo meja in poskuša. Res je kontaktiral Real Madrid. Predstavil se je kot predsednik Celja in dodal, da želi Modrića pripeljati v klub. Tega mu sploh ne bi bilo treba, saj Modriću poteče pogodba, a je bil džentelmen," je uvodoma povedal Krznar in razkril, da je pismo prišlo tudi do vezista Reala. Kako pa se je Modrić odzval na ponudbo Celja? "Bil je zmeden. Ni mu bilo jasno, za kaj gre, vprašal je ljudi v Realu, če je ostal kaj dolžan? Mislil je, da je obljubil kakšno donacijo in je pozabil na to, ali pa da od njega želijo kakšno donacijo. Ko so mu rekli, da se želijo pogovoriti o tem, da bi prišel v Celje kot igralec, je bil šokiran. Z njim se nisem osebno slišal, to mi je povedal pomočnik Mihael Mikić, ki mu je to razkril Hrvoje Čale."

Značke: celje, modri, krznar

Članki iz rubrike